Status

    19:e April 2024

Arkiv

Den 12:e December - 2014

Alexander.


Storm på g tydligen. Bring it on.. Länge sen det var lite action här ute.

Coppans Blogg



Folk i stan brukar skratta när ordet storm kommer. "Har du tankat sågen?".. Men jag kommer ihåg Gudrun, och synen som slog mig när jag öppnade dörren på morgonen. Elstolpar och träd låg som ett plockepin över vägen. Var utan ström i över en vecka. Fick en DVD skiva och 4500:- som plåster på såren.

Under Per så blev jag och 5-10 pers blockerade av ett fälle. Det lät som gevärsskott när tallar tjocka som 30-40cm bröts av på mitten 10 meter ifrån oss och föll överallt.

Framför oss så var ytterligare en bil (land rover) instängd mellan två fällen, och med kikaren så kunde jag se hur dom febrilt försökte såga sig ut medans träden föll. Vi försökte ta oss fram till dom, men var tvunga att ge upp. Det var liksom inte värt det.

På min scanner kunde jag höra att räddningstjänsten höll på att såga sig fram på vägen där vi stod, så jag vände hem igen och väntade tills det lugnat ner sig.

Simone var ingenting. Fick kryssa lite på vägen till nybro.

Så varsegod att skratta Svensson.

Gudrun - Per - Mahulda - Simone - Sven - Alexander.

Innehållet som publiceras här omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfälten. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Kommenterarer på "Alexander."

A CkWare Production. Copyright 1996 - 2024. NightMode - Where Do You Wanne Sleep Tonight?

Sidan tog 0.58 sekunder att skapa.

Du kommer INTE från en mobil enhet. Du använder INTE SSL
Din IP4 är 3.146.221.52.