Status

    28:e Mars 2024

Arkiv

Den 9:e Januari - 2019

Jaktställ Sibirien jacka + byxa.


Nu får det vara nog.. Måste ha en riktig jacka.

Men för några hundra så fick man även byxor till (set pris).
Kostade ung. vad jag betalar mindre i bensinkostnad på en månad..

"Extremt varmt men ändå lätt och smidigt jaktställ för de riktigt kalla dagarna eller för dig som är extra frusen. Slitstarkt och tyst yttertyg i borstad microfiber. Fodrad med värmande polyester. Garanterat vind- och vattentätt med bra andasförmåga. Membranet har en vattenpelare på 10 000 mm och andas 6000/m2/24h. Givetvis är alla sömmar tejpade."

Coppans Blogg



Sibirien Jaktjacka:

Avtagbar, ställbar huva. Kraftig, tvåvägsdragkedja med slejf och tryckknappar. Två radiofickor med antennhållare på båda sidor, två värmefickor, två framfickor med lock, två sidfickor, napoleonficka och innerficka med dragkedja. Justerbart ärmslut samt ställbar midja och nederkant med dragsko. Vaddering 180g i livet, 160g i ärmarna.

Sibirien Jaktbyxa:

Varmfodrad, vattentät jaktbyxa med resårhängslen och förhöjt rygg- och magparti. Resårtyg i midjan och hällor för skärp. Lång tvåvägsdragkedja/gylf samt knapp upptill. Två sidfickor, två benfickor med dragkedja och lock samt en bakficka med dragkedja. Förböjda knän samt dragkedja nedtill som breddar nederdelen vid t ex på- och avtagning av kängor. Vaddering 160g.


I en annan del av Sverige:

Coppans Blogg

Innehållet som publiceras här omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfälten. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Kommenterarer på "Jaktställ Sibirien jacka + byxa."

A CkWare Production. Copyright 1996 - 2024. NightMode - Where Do You Wanne Sleep Tonight?

Sidan tog 0.52 sekunder att skapa.

Du kommer INTE från en mobil enhet. Du använder INTE SSL
Din IP4 är 3.237.178.126.