Status

    29:e Mars 2024

Arkiv

Den 27:e November - 2020

Black Friday shopping.


Väl behövligt.. Köpte en på Clas Ohlsson för några år sedan, och den höll ärligt talat 2 gångers laddning innan batteriet gav upp..

Jem&Fix sålde ut dessa för nästan halva priset.

Borr / Skruvdragare 18V Einhell:

Coppans Blogg




"Borr / Skruvdragare från Einhell:

Kraftfull kombinerad borr och skruvdragare från Einhell med hastighetselektronik för olika material och uppgifter.
Maskinen har en inbyggd LED-arbetslampa som ger god belysning för arbetsområdet. Borren / skruvdragaren har ergonomiska grepp med softgrip som gör maskinen bahaglig att hantera och ger dig ett stabilt och säkert grepp.

Maskinen arbetar med ett varvtal på 0-550 varv per minut och har 21 stycken momentinställningar som möjliggör att justera inställningarna för varje arbetstillfälle. Maskinen har en självspännande borrchuck på 10 mm.

Power X-Change:

Borren / skruvdragaren är del av Power X-Change-familjen. Power X-Change möjliggör att använda samma batteri till flera olika maskiner och du kan enkelt och smidigt byta batteri mellan dina maskiner. Den här maskinen säljs inklusive ett 18V 1,5 Ah LI-jon batteri samt tillhörande snabbladdare. Batteriet kan självklart användas till dina andra Einhell maskiner i Power X-Change familjen. Uppladdningstiden för batteriet är en timme."

Innehållet som publiceras här omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfälten. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Kommenterarer på "Black Friday shopping."

A CkWare Production. Copyright 1996 - 2024. NightMode - Where Do You Wanne Sleep Tonight?

Sidan tog 0.47 sekunder att skapa.

Du kommer INTE från en mobil enhet. Du använder INTE SSL
Din IP4 är 44.192.16.116.