Status

    29:e Mars 2024

Arkiv

Den 5:e September - 2022

Einhell TC-PG 25/1/E5 Elverk Bensin #3



Statusen på leveransen hade ändrats till "Delivery appointment booked".. Ett problem var bara att jag inte fått varken SMS eller mail.
Ringde och frågade vilket nummer dom hade registrerat, och det var ett utlandsnummer. Troligtvis till firman i Danmark som sålt den.

Jaja.. lyckades få det bytt till mitt nummer och fick ett sms där jag kunde välja att antingen hämta den i oskarshamn eller få den skickad hem till mig i morrn.

Skicka den till "Börjes Logistics" i Nybban tyckte jag, men det gick inte. Fast jag gjort så tidigare när min takfläkt som också hanterades av "DHL Freight" åkte land och rike runt. Samma sak där, telefonnummret gick till firman som sålt den.. Inte till mig.

Coppans Blogg



"DHL Freight" till skillnad mot "DHL Express" levererar bara till företag, eller hemleverans för privat personer. Dom levererar inte till ombud.

Nåja. Om allt går som det ska så kommer dom i morrn mellan 11-14 med skiten.

Sen så börjar det "roliga"... Vart ska den stå? Det ska max ta 15 minuter innan den är i gång från det att strömmen bryts tills
den driver det jag vill..

Tror inte den är särskilt stor.. Inga mått nämns någonstans, men gämför jag motsvarande så ligger dom på Mått (lxbxh) ~60x45x500 mm och landar på runt ~38 kilo.

Så det är ingen jättepjäs vi pratar om.

På inköpslistan:

Coppans Blogg



Coppans Blogg

Innehållet som publiceras här omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfälten. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Kommenterarer på "Einhell TC-PG 25/1/E5 Elverk Bensin #3"

A CkWare Production. Copyright 1996 - 2024. NightMode - Where Do You Wanne Sleep Tonight?

Sidan tog 0.48 sekunder att skapa.

Du kommer INTE från en mobil enhet. Du använder INTE SSL
Din IP4 är 3.215.77.88.