Status

    26:e April 2024

Arkiv

Den 11:e September - 2016

Present..


Årets födelsedagspresent till mig själv blev...

Coppans Blogg



En 3,5 liters slow cooker med varmhållning. Drar 210 watt. På "Max" antar jag..Står inte ett skvatt vad high/low/warm egentligen innebär. Tyvärr utan timer-funktion. Vilket är rätt så konstigt
med tanke på att den ska stå på medans man inte är hemma.. Men, men får duga..

Kanske blir nästa projekt.. Att bygga en timer(?). Eller så skaffar jag en billig veckotimer som kan hålla typ 10 olika program. Skapar 10 program, som kör 1-10 timmar, och sätter starttiden till att jag ska äta runt 20:00. Borde funka.

Hade från början tänkt ta en lite mindre modell.. Men den var slut. Den här är lite för stor egentligen, med
tanke på att man alltid bör fylla den iafl till häften.

"Denna slow cooker har två värmeinställningar (low och high) samt värmehållning och en lampa som lyser när den är igång.

Grytan rymmer 3,5 liter vilket är lämpligt för 3-4 personer. Både den löstagbara keramikgrytan och glaslocket kan diskas i maskin för enkel renhållning. Utsidan är i rostfritt stål."

Först ut blir Gulasch soppa. Tyvärr inte på högrev.. Kostar ju hur mycket som helst. Får funka med nötfärs (hoppas jag). Men det blir inte i kväll.

Innehållet som publiceras här omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfälten. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Kommenterarer på "Present.."

A CkWare Production. Copyright 1996 - 2024. NightMode - Where Do You Wanne Sleep Tonight?

Sidan tog 0.63 sekunder att skapa.

Du kommer INTE från en mobil enhet. Du använder INTE SSL
Din IP4 är 18.188.108.54.