Status

    26:e April 2024

Arkiv

Den 15:e Juni - 2021

Min sommarpresent i år blev..



Seaborg 350 Driving Wheel (Multiplattform):

Ville ha en ratt med force-feedback och som även funkar med t.ex PC/PS4 om nu PS3 spelen inte funkar tillsammans med, och den utan att betala en förmögenhet, och som är större än den jag har nu (5 cm större).

Hittade denna som fått bra betyg. Hittade dock inget test tillsammans med en PS3:a.
Men jag ger den en chans och funkar den inte till 100% så blir det inga fler försök med rattar.

Coppans Blogg



Coppans Blogg



- 15 knappar
- Två-motorig vibration
- Kolfiberfinish
- Monteringsanordning inkluderad

ALLTID FÖRST ÖVER MÅLLINJEN.

Seaborg 350 är en professionell racingratt skapad för naturbegåvade rallyförare som uppskattar den perfekta reproduktionen av körning i en virtuell värld i förhållande till vad som just nu händer med ratten i sina händer. Funktionen och kvaliteten på Seaborg 350s prestanda kommer att göra det beroendeframkallande för dig att övervinna även de mest krävande rutter, och utlöser en enorm mängd endorfiner under resan och i det ögonblick du når mållinjen första gången...

MÅNGSIDIGHET.

I dagens värld kör du en lyxbil på din PC en dag, och nästa dag kan du tävla på krävande rutter med en konsol som är ansluten till din TV. För att uppfylla dina exakta förväntningar har vi utvecklat en avancerad ratt som du kan ansluta till flera enheter. Med Seaborg 350 kör du alltid på högsta nivå, oavsett om du är på en PC, PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360 eller Nintento Switch.

LÅNG TILLBEHÖRSLISTA.

Seaborg 350 är inte bara en cirkel som ansluter dig till den virtuella racingbanan. Förutom ratten har du också tillgång till moderna, realistiska fjäderbroms- och gaspedaler, samt en solid spak och växelspak. Allt detta så att du kan glömma den verkliga världen och ha full kontroll över din bil.

STABIL SOM ETT BERG.

I ett viktigt lopp där du måste krossa tävlingen kan du inte oroa dig för din cockpits stabilitet och tumma på noggrannheten. Seaborg 350 är utrustad med en solid monteringsbygel och 6 starka stabiliserande sugkoppar, så att även med 180 grader av kraftig rörelse är konstruktionen obruten.

VIBRATIONER.

Ratten är skapad för vara en portal till den virtuella, spännande världen av racing. Seaborg 350 är utrustad med kraftfulla vibrationer som återger exakt vad som händer med din bil med en skakande ratt - precis som om du sitter i den!

FULL KONTROLL.

Seaborg 350-ratten är inte bara utrustad med 15 knappar, inklusive en 8-vägs DPAD, utan gör att du också kan konfigurera dem alla efter dina önskemål. Du är föraren, det är din cockpit, din ratt och ditt sätt att göra saker.

ROBUST DESIGN OCH SÄKERT GREPP.

Rattstorleken på 10 tum är tillverkad helt av komponenter med hög hållfasthet som gör att du kan resa ytterligheter i flera år utan att oroa dig för din cockpit. Men den solida konstruktionen av Seaborg 350 är inte den enda fördelen här. För att säkerställa ett fast, säkert och bekvämt grepp är ratten utrustad med ett högkvalitativt gummi-material.

Innehållet som publiceras här omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfälten. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Kommenterarer på "Min sommarpresent i år blev.."

A CkWare Production. Copyright 1996 - 2024. NightMode - Where Do You Wanne Sleep Tonight?

Sidan tog 0.47 sekunder att skapa.

Du kommer INTE från en mobil enhet. Du använder INTE SSL
Din IP4 är 18.222.184.162.