Status

    26:e April 2024

Arkiv

Den 10:e Februari - 2023

En 12 volts UPS till.



Barnen från Kina levererade ytterligare en 12 volts UPS i dag. Tanken är att denna ska ersätta den riktiga UPS:en som driver ADSL modemet i dag. Den UPS:en ska kanske åka in i "Gubbgrottan" och driva belysningen där inne. Får se.

Hade gärna kastat ut min gamla UPC som står där inne, men även om den är gammal och inte laddar som den ska, så litar jag mer på kvaliteten på strömmen den ger än dom nya.

Läst kommentarer om brända nätdelar i datorer mm. Använder dom helst inte till saker som drivs med switchade nätdelar.
Det jag kopplat in på dom är saker som drivs med gamla hederliga lindade transformatorer (med undantag för nån billig USB laddare / LED lampa).

Coppans Blogg



Tanken är att kunna driva det kommande fibermodemet och ytterligare nån switch/brandvägg när allt är inkopplat.
Så det blir inget överspänningsskydd på själva modulen denna gången, eftersom jag kommer att överstiga den 1 Amp. som dom klarar.

Får bli en runda till Biltema nån dag och skaffa ytterligare en batteriladdare.

Coppans Blogg



Den billigaste av laddarna (199:-), men jag vill påstå att efter allt labbandes fram och tillbaks så är det den som (enligt inbyggd mätare) klarat dom mindre batterierna bäst. Men det är iofs den enda laddaren som är tänkt för just små batterier (5-45 Ah).

Innehållet som publiceras här omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfälten. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Kommenterarer på "En 12 volts UPS till."

A CkWare Production. Copyright 1996 - 2024. NightMode - Where Do You Wanne Sleep Tonight?

Sidan tog 0.5 sekunder att skapa.

Du kommer INTE från en mobil enhet. Du använder INTE SSL
Din IP4 är 3.141.31.209.