Status

    28:e April 2024

Arkiv

Den 28:e November - 2023

Fortfarande bilstrul #3


Letat runt på Blocket i säkert 10 timmar och hittade tre stycken på en bilfirma i Nybro. Blev en annorlunda upplevelse måste jag säga..

Det första dom frågade om var hur jag skulle betala, och vart jag bodde..

Hade valt ut tre bilar från Blocket. En Seat Ibiza från 2011, En VW Golf från 2008, och en VW Polo också från 2008..

Alla såg helt ok ut på bilderna men när det första jag insåg när jag kom ut var att inga bilar hade två uppsättningar hjul (sommar/vinter), och alla däcken på alla bilarna var helt slut. Nää.. Vi har inga fälgar sa dom, fast det låg en trave med säkert 50 stycken utanför, men för 3000:- kunde dom fixa däck, fast utan fälg då..

Givetvis så snor dom ju alufälgar och dom schyssta däcken och kränger vid sidan av..

Provkörde Golfen först.. Blankslitna vinterdäck på plåtfälg (och inga sommardäck då)..

Den startade inte utan booster, läckte från bakre ljuddämparen och var inte besiktigad sen 2022. När jag slog på blinkern så blinkade enbart lampan på vänster sida oavsett vilket håll jag drog spaket åt.
När jag sa till honom det så såg det inte ut på honom som om det kom som en överaskning heller.. Han bara lyfte på axlarna lite..

Lite synd för den har bara haft en tidigare ägare och gått 13000 mil. Hade det bara varit däcken så hade jag kunnat acceptera det för annars så var den fräsch och 99% rostfri..

Sen kom Seaten. Rost överallt, och nån har sprayat med vit färg på vissa ställen för att dölja det utan att gjort ett särskilt bra jobb efter sig.
Rost längs alla skärmkanter och trösklar..
Brydde mig inte om att testa den ens. Kollade sen och den har haft fler bilfirmor som ägare än personer..

Polon vågade jag inte ens provköra för den stod på sommardäck och det var svinhalt ute. Annars så såg den rostfri ut..

Dom som sålde bilarna hette ju givetvis inte Albert och Herbert heller om man säger så och jag sa till dom i förväg om att jag kommer i morrn och vill se tre bilar så dom visste. Men dom hade inte ens kollat så dom startade liksom. Och vem kränger bilar på vintern som inte
ens har vinterdäck?

Dessutom så ägs alla deras bilar av privatpersoner. En av dom var en mohammad i oskarshamn. Nån form av målvakt antagligen.

Innehållet som publiceras här omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfälten. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Kommenterarer på "Fortfarande bilstrul #3"

A CkWare Production. Copyright 1996 - 2024. NightMode - Where Do You Wanne Sleep Tonight?

Sidan tog 0.47 sekunder att skapa.

Du kommer INTE från en mobil enhet. Du använder INTE SSL
Din IP4 är 3.15.221.136.