Tyvärr inga roliga grejor. Temp. givare, IR lampa till baksidan, USB värmeelement som kan vara fränt
att testa iofs. Ner i projektlådan.
Förhoppningsvis blir det lite "riktigt" bröd nästa gång. Ska räcka med jäst och vatten. Sirapen
är för kommande experiment.
"Sverigelimpan.
Komplett mix där man endast behöver tillsätta jäst och vatten. Ett enkelt sätt att nå mycket komplicerade resultat. Sverigelimpan är gjord med den klassiska sirapslimpan som förebild. Ett mustigt, halvmörkt bröd med en god, söt smak av mörk sirap."Verkar inte som om någon i hela världen använt denna mixen i en bakmaskin.
Men enligt mina kalkylationer så blir det 0.5 kg mjöl, 2 tsk (röd) torrjäst och 2.8 dl vatten(?).
Innehållet som publiceras här omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfälten. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.
Kommenterarer på "Bröd 2.0 och kineser som levererar."