Status

    16:e Juli 2024

Arkiv

Den 9:e April - 2020

Drivbänk mini..Räknat och kollat mått och priser fram och tillbaks på en kryddhylla till köket och detta blev mest smäll för pengarna. Att köpa allt var för sig, eller bygga något liknande skulle lätt hamna på det tredubbla..

Så det fick bli en sån här.. En mindre variant av den jag har i dag som jag är väldigt nöjd med.
Måtten på denna passar perfekt för att sätta på en liten hylla ovanför köksbordet..

Coppans BloggDessutom så var det fraktfritt under påsken..

"Inomhusdrivbänk mini svart

En mindre variant av vår populära inomhusdrivbänk. Utrustad med ett högeffektivt 11 watts lysrör med upp till 10 000 timmar brinntid. Förbrukar ca 20 % mindre el än ett standardlysrör. Ljuseffekt ca 110 W/m2 (Rekommenderat 60-200 W/m2). Använd den till försådd eller inomhusodling under vintern. Den passar även utmärkt i köket och förlänger hållbarheten på kryddorna du köper i affären väsentligt. Levereras med 4 högkvalitativa odlingstråg samt plattform med kapillärmatta för automatisk bevattning i upp till 14 dagar. Engelsk bruksanvisning medföljer.
Max odlingshöjd 38 cm. 1x11 watt 6400K
Storlek (BxDxH): 50x20x45 cm

Lämpliga för inomhusodling är bl.a. alla slags kryddor och bladgrönsaker som skördas efterhand (cut and come again). Några förslag är dill, basilika, koriander, rucola, mangold, spenat, sallat (särskilt baby leaf), asiatiska kålväxter, vintersallat/machésallat m.m."

Innehållet som publiceras här omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfälten. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Kommenterarer på "Drivbänk mini.."

A CkWare Production. Copyright 1996 - 2024. NightMode - Where Do You Wanne Sleep Tonight?

Sidan tog 0.5 sekunder att skapa.

Du kommer INTE från en mobil enhet. Du använder SSL
Du använder IPV4.