Status

    16:e Juli 2024

Arkiv

Den 6:e Oktober - 2022

UPS. Fick bli en sån här #2
Strömavbrott i natt och UPS:en fick sitt första elddop.. Vilket gick åt hvete.. Den tycker absolut inte om mitt nya "riktiga" svindyra batteri.
Den klarar alla självtester, men efter ett tag på DC så vänder den vitbuk.

Jag var lite rädd för det, för jag har för mig att jag testade olika batterier för 15 år sen, och Smart-UPS:en bara vägrade annat än gamla
hederliga bly ackar.

Coppans BloggSkiftade till den äldre Dum-UPS:en för att se om den är lite mer förlåtsam. Annars så får det bli en runda till skroten igen.
Sura pengar i sådana fall, men jag kommer alltid ha nytta av batteriet i något annat projekt så jag gråter inte så mycket.

Coppans BloggMin nya lilla kompis dök upp i dag.. Väger in på samma vikt som en myggas privata delar. Men tanken var bara att den skulle driva lite LED belysning, så det inte blir kolsvart när strömmen går.

Coppans BloggKanske ska testa mitt nya batteri på denna och se vad som händer. Oavsett vad så har den en driftstid på max ~30 minuter, och det är för lite. Behöver kommer upp i en timme iafl och det skulle den klara om den accepterar mitt nya batteri.

Innehållet som publiceras här omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfälten. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Kommenterarer på "UPS. Fick bli en sån här #2"

A CkWare Production. Copyright 1996 - 2024. NightMode - Where Do You Wanne Sleep Tonight?

Sidan tog 0.51 sekunder att skapa.

Du kommer INTE från en mobil enhet. Du använder SSL
Du använder IPV4.